Pomoć u savladavanju školskog gradiva

Obrazovni centar „Sveti Sava“ organizuje pomoć u savladavanju školskog gradiva za decu od prvog do četvrtog razreda. Osnova ovih aktivnosti je preneti ljubav prema učenju i podstaknuti decu da se intelektualno razvijaju, naučiti ih kako samostalno da uče i rešavaju domaće zadatke. Dozvolite detetu da bude kreativno na svim poljima. Podstičite ga da spostvene ideje izražava kroz najrazličitije metode i da korisiti različite materijale. Kada sve ovo primenite u praksi rezultati su vidljivi i neminovni. Zajedničkim snagama učimo i rešavamo nove zadatke iz matematike, srpskog jezika i sveta oko nas/prirode i društva. Nastava se izvodi svaki radni dan po tri sata dnevno. Deca dolaze minimum tri puta nedeljno, da bi nastava imala efekta. Izvode je diplomirani ili master učitelji. Termini izvođenja nastave organizuju se pre ili posle podne u zavisnosti od smene u školi koju redovno pohađaju. Nastava se ne pohađa samo za vreme praznika. Tokom zimskog raspusta deca koja žele, takođe pohađaju nastavu i naučeno gradivo iz prvog polugodišta se obnavlja, novo uči i sprema za početak drugog. 

Roditelji, Vaše slobodno vreme posvetite drugim aktivnostima, a našim sjajnim učiteljima prepustite sve školske obaveze. Sa našim stručnim osobljem i redovnim pohađanjem nastave, uspeh je zagarantovan.

Čačak

Lomina br. 59
032 340 395, 032 343 198
065 334 31 98

Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra br. 35
032 715 395
064 860 15 52
© Obrazovni centar Sveti Sava Čačak
apartmentgraduation-hatpictureusersphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram