O nama

Obrazovni centar „Sveti Sava“ predstavlja školu sa dugogodišnjom tradicijom iz oblasti dodatnog obrazovanja, oblasti stranih jezika, računara, knjigovodstva kao i široke lepeze obuka koje polaznicima omogućavaju dokvalifikaciju na osnovno zanimanje. Škola poseduje akreditacije tj. odobrenja za više od 50 različitih programa za rad sa osobama sa invaliditetom od Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja kao i od Ministarsvaza za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja. Obučli smo oko 14,000 polaznika u više 40 opština Srbiji što je naša i najveća referenca.

U saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje obučeno je  više od 3,500 osoba sa invaliditetom na obukama cvećari-vrtlari, cvecari-aranžeri, osnove organske proizvodnje, obuke za knjigovođe, poslovne sekretare, informatičke  i  jezike obuke, obuke za masere, kozmetičare, obuka tkanja, ručna keramika, grnčarstvo, vez, obuke šivenje i krojenje, stolari…

U toku 18 godina obrazovni centar je radio  na projektima UN, projektima Ministastva poljoprivrede, IPA projektima i projektimaMinistastva za inovacije i tehnološki razvoj za razvoj ženskog preduzetništva, kao nosioci ili kao partneri. Centar sarađuje sa svim udruženjima sa osobama sa invaliditetom, udruženjima roma kao i udruženjima poslovnih žena u Čačku  a posebno bi istakli rad sa Savezom slepih i slabovidih osoba jer smo jedna od retkih ustanova koja sprovodi informatičke obuke za slepa i slabovida lica.

Osim rada sa odraslima škola je prepoznata pokvalitetu u radu sa decom počevši od predškolskih do svih nivoa školskog uzrasta sa izuzetnim rezultatima i velikom broju polaznika. Više godišnji smo organizatori Igara bez granica za decu, kao i organizator edukativnih izleta, ekskurzija i priredbi. U školi radi više od 25 stalno zaposlenih visoko obrazovnih predavača u Čačku i Gornjem Milanovcu.

Obrazovni centar ima u svom vlasništvu objekat namenski pravljen za izvođenje obuka opremljen savremenim učilima i kao takvi predstavljamo reprezentu spešnog modela centra koji se bavi dodatnim obrazovanjem.

Takođe ističemo saradnju sa više od 100 firmi u Čačku i Gornjem Milanovcu koje su obučavale svoje zaposlene.

Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy course download free
download lava firmware
Download WordPress Themes Free
free online course

Posted

in

by

Tags: