Kurs engleskog jezika za decu i omladinu

Obrazovni centar Sveti Sava izvodi obuke za decu i omladinu uzrasta od pete do osamnaeste godine. Obuke za mlađe uzraste se izvode po posebno odabranim programima prilagođenim za uzrast deteta gde se kroz video zapise, pesme, igru dolazi brzo do željenih rezultata.

Obuka se izvodi dva puta nedeljno po 1 čas od 60 minuta.

Obuke za decu od V do VIII razreda osnovne škole kao i obuke za srednjoškolce od I do IV godine se izvode po školskom programu kao i programima za talentovanu decu u zavisnosti od uzrasta i znanja - napredni kursevi.

U nastavi po školskim programima se pored literature koju deca koriste u državnim školama koriste multimedijalni zapisi i literatura prilagođena uzrastu deteta koje pohađa obuku.

Deo literature koja se koristi u nastavi

“Look, listen and say” je uzbudljiv i nov predškolski kurs napisan posebno za veoma male učenike. Nudi fantastičnu priliku za učenje kroz slikovne priče, praćene aktivnostima koje uključuju pesme, bojenje, igre po ulogama. Ove aktivnosti su veoma efikasne i razvijaju veštine samopouzdanje kod preškolske dece.

“Look, listen and say”, J. Heath, New Editicions English Languaqe Teaching

“Twister” kurs je predviđen za decu koja pohađaju prvi razred osnovne skole. Deca su izložena prirodnom jeziku koji im pruža da razviju rečitost kao i kreativnost.

“Twister”, A. Littlewood, P.Yeffery, H.Meclean, Richmond Publishing.

“Join us for English” ovo je uzbudljiv kurs za mlade učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, koji im omogućava da na jedan motivisan i zabavan način uče Engleski jezik. Deca ce sa uživanjem pristupati pesmama i pričama čarobnjaka Pita i Pata, i sa lakocom savladati predvidjeno gradivo.

“Join us for English” G. Grengrose, H.Puchta, Cambridge University Pre

“Inspiration” kurs je predvidjen za decu uzrasta od 11 do 14 godina, tj. Od 5. do 8. razreda osnovne skole. U njemu su interesantne cetiri vestine- citanje, pisanje, slusanje i govor. Svaki nivo sadrzi osam pojedinaca deljenih na cetiri lekcije. Svaka jedinica sadrzi zanimljive price i situacije u kojima su ucesnici izlozeni prirodnom jeziku, dok gramaticke vezbe obezbedju formalniji pristup za jednostavno usvajanje i vezbu novih struktura.

“Inspiration” J. Garton-sprenger, P.Promse, Macmillan.

Čačak

Lomina br. 59
032 340 395, 032 343 198
065 334 31 98

Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra br. 35
032 715 395
064 860 15 52
© Obrazovni centar Sveti Sava Čačak
apartmentgraduation-hatpictureusersphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram