Priprema za polaganje međunarodnog ispita FCE

Obrazovni centar Sveti Sava organizuje obuku, koja će Vam omogućiti da steknete FCE sertifikat i podignete svoje znanje engleskog jezika na viši nivo. 

FCE ( First Certificate in English ) je međunarodno priznat sertifikat na nivou B2 ( viši srednji nivo ). Na ovom nivou znanja možete se služiti engleskim jezikom u raznim poslovnim situacijama ili pratiti predavanja na fakultetima. Takođe, ovaj sertifikat potreban Vam je i kao dokaz o nivou znanja prilikom zaposlenja u stranim kompanijama. Ovaj nivo znanja Vam otvara vrata za dalje obrazovanje i profesionalno usavršavanje, kao i vrata ka višim nivoima Cambridge ESOL ispita – CAE i CPE. Nastava se izvodi dva puta sedmično. Ukoliko ste ceo život odvajali za učenje engleskog jezika ili Vam je oduvek dobro išao, radite ili studirate u oblasti koja zahteva izuzetno poznavanje engleskog jezika, želite da studirate u inostranstvu ili da usavršite svoje znanje u pisanju, govoru, ali takođe poboljšate svoje veštine slušanja i čitanja, onda je ova obuka nešto što Vam je potrebno.

Čačak

Lomina br. 59
032 340 395, 032 343 198
065 334 31 98

Gornji Milanovac

Kneza Aleksandra br. 35
032 715 395
064 860 15 52
© Obrazovni centar Sveti Sava Čačak
apartmentgraduation-hatpictureusersphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram