Kurs Španskog Jezika

Obrazovni centar “Sveti Sava” organizuje i opšte kurseve španskog jezika sa ciljem približavanja španskog jezika i kulture hispanskih zemalja našim polaznicima. Kursevi traju 4 meseca sa ukupno 64 časa (2 puta po dvočas nedeljno). Nastava se odvija u malim grupama i ima za cilj razvijanje jezičkih sposobnosti polaznika (razumevanje, izražavanje, čitanje i pisanje).

U nastavi jezika koristimo raznovrsne propratne materijale (Internet, CD-ove, časopise) koji prate udžbenike priznatih izdavača kao što su Esepasa ili Difusion.

Na našim kursevima akcenat se stavlja na komunikaciju i na vokabular, i zato kroz nastavu podstičemo sve naše polaznike da komuniciraju, kako sa profesorom tako i sa ostalim polaznicima kursa.

Prema propisima novog Zajedničkog jezičkog evropskog okvira, kursevi su podeljeni na sledeće nivoe:

Početni nivo( Nivelinicial)

  • Početni I ( A1)
  • Početni II ( A2)

Razumevanje i upotreba svakodnevnih poznatih izraza i uobičajenih fraza. Polaznik zna da sebe predstavi i druge, da postavlja pitanja u vezi sa ličnim podacima i odgovara na njih (mesto stanovanja, osobe koje poznaje, šta poseduje, …).

Srednji nivo (Nivelintermedio)

  • Srednji I ( B1.1)
  • Srednji II ( B1.2)

Polaznik je u stanju da sastavlja jednostavne i logičke testove na poznate teme. U stanju je da opiše iskustva i događaje, snove, nade, želje i da govori o temama koje su vezane za školu, posao, slobodno vreme itd.

Snalazi se u mnogim situacijama koje mogu da se pojave za vreme putovanja u zemljama španskog govornog područja.

Viši nivo (Nivel superior)

  • Viši I ( B2.1)
  • Viši II ( B2.2 )

Polaznik je u stanju da razume osnovne ideje celokupnih tekstova o konkretnim i apstraktnim temama, uključujući i stručne razgovore unutar svoje struke. Može da reaguje relativno slobodno i spontano na razne situacije. Zna da sastavija tekstove na veliki broj tema i da izražava svoje mišljenje o nekoj aktuelnoj temi.

Napredni nivo (Nivelavanzado)

  • Napredni I ( C1. + C1.2)
  • Napredni II ( C1.3 +C1.4)

Polaznik se izražava tečno i spontano bez većih napora. Može da razume širok spektar složenih, dugih tekstova i da iz njih izvuče suštinu. Koristi jezik na jednostavan i fleksibilan način u društvene, akademske i profesionalne svrhe.

Na kraju kursa polaznici polažu završni ispit i dobijaju sertifikat o završenom kursu na određenom nivou.

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download redmi firmware
Download WordPress Themes
udemy course download free

by

Tags: